Povezave
Iskanje:

POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI POVEZAVE.SI

1.) PREDSTAVITEV SPLETNE STRANI POVEZAVE.SI

Spletna stran Povezave.si je sistem za brezplačno oglaševanje spletnih strani oziroma za objavo spletnih povezav na slovenske spletne strani. Osnovna storitev je preprost spletni imenik, ki omogoča objavo povezav ter iskanje po povezavah do spletnih strani.

2.) ODGOVORNOST IN DOVOLJENJE ZA UPORABO

Spletna stran Povezave.si je v lasti podjetja SINUS IKS d.o.o., ki upravlja s programsko opremo te spletne strani, medtem ko so za verodostojnost objavljenih podatkov odgovorni posamezni uporabniki, ki te podatke objavijo. Ob vsaki objavi beležimo IP naslov računalnika, s katerega je bil oddan zahtevek za objavo, prav tako pa tudi datum in uro, s pomočjo katerih je mogoče, ob zahtevi pristojnih institucij (policija, pravosodje), identificirati osebo, ki je objavo opravila. Z beleženjem podatkov ne posegamo v zasebnost uporabnikov, beleženje opravljamo v skladu z zakonodajo.

Prepovedano je lažno ali pomanjkljivo predstavljanje lastne identitete, prav tako pa je prepovedana objava vsebin z lažno ali žaljivo vsebino in na splošno vseh vsebin, ki lahko povzročijo kakršno koli škodo.

Spletno stran lahko uporabljajo tako fizične kot tudi pravne osebe za iskanje informacij o slovenskih spletnih straneh, prav tako pa tudi za objavo oziroma oglaševanje svojih lastnih spletnih strani. Pri tem je prepovedana uporaba spletnih strani Povezave.si oziroma njenih storitev za vse namene, ki niso v skladu s trenutno veljavno zakonodajo republike Slovenije. Prav tako je prepovedana tudi uporaba vseh avtomatskih načinov generiranja zahtevkov na spletno stran (roboti, pajki), ki omogočajo vnos ali zbiranje podatkov s spletne strani Povezave.si brez predhodnega pisnega soglasja podjetja SINUS IKS d.o.o.

Uporaba vseh storitev, razen oglaševanja s plačljivimo oglasi, je brezplačna, razen če kjerkoli ni navedeno drugače.

SINUS IKS d.o.o. ne odgovarja za morebitno nastalo škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe spletne strani Povezave.si, prav tako ne odgovarja za pravilnost delovanja ter verodostojnost vsebine, zlasti spletnih povezav ter opisov spletnih strani, na teh spletnih straneh. Podjetje prav tako ne jamči nenehno brezhibno delovanje vseh storitev v sklopu spletne strani Povezave.si.

3.) KONTAKTIRANJE UPORABNIKA

Spletna stran Povezave.si shranjuje E-poštne naslove uporabnikov, ki objavljajo (dodajajo) nove spletne povezave. Podjetje SINUS IKS d.o.o. se zavezuje, da zbranih E-poštnih naslovov ne bo posredoval tretji osebi, prav tako pa bo te E-poštne naslove uporabljal zgolj za potrebe delovanja spletne strani Povezave.si. Te potrebe so:

Uporabnik, ki ne bi želel več prejemati obvestil s strani Povezave.si nas lahko kadar koli kontaktira na naš elektronski naslov, mi pa bomo iz imenika odstranili vse njegove povezave ter s tem tudi njegov E-poštni naslov.

4.) PRAVILA VPISOVANJA

Sistem avtomatično poizkusi ugotoviti naziv, opis ter ključne besede spletne strani, ki jo uporabnik želi vpisati v sistem. Uporabnik lahko vse te podatke pred vpisom tudi popravi. Podatkov o spletnih straneh ne vpisujte samo z velikimi črkami, razen če gre za kratice. Vpisi, ki se ne bodo držali teh pravil bodo popravljeni ali izbrisani.

SINUS IKS d.o.o. si pridržuje pravico do izbrisa ali spremembe oziroma popravka katerekoli vsebine iz podatkovne baze spletnih strani brez predhodnega obvestila ter brez potrebe po navajanju razlogov.

 

 

Uporabnik uporablja vse informacije, ki jih pridobi na Povezave.si, na lastno odgovornost. Z uporabo spletne strani in njenih storitev uporabnik soglaša z navedenimi pogoji uporabe.

 

 

Najboljše povezave